IKKE NÅ!!!
Var på brudefotografering i går i et aldeles nydelig vær. Brudgommen er bilfreak og de hadde lyst til et slikt type bilde blandt serien.

Det hadde vært supert med litt tilbakemelding på bildet!
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 70-200 f/2,8 L USM IS
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeDigital ISO 200, Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marius F.

Meget bra brudebildet. Likte veldig godt komposisjonen. Meget skarpt og fint. Flott lys. Syntes den flotte rosebukketen på panseret gjorde seg meget bra. Bra dette :)
Inger-Lise S.

Artig brudebilde,men..Vel,uvanlig og ikke så ryddig...Men når brudeparet ønsket det, har du løst oppgaven på en fin måte.
Klart og fint.

mvh Inger-Lise
Iselin Ø.

Kreativt og annerledes brudebilde. Jeg likte komposisjonen godt, alt skjer innenfor denne trekantkomp. som dannes av brudeparet og brudebuketten.
Fine farger, kanskje brudgommen ble en tanke mørk i ansiktet? Artig brudebilde!

Mvh Iselin
Tord R.

Knallbra teknisk (lys, dybde og farger), men jeg tror det kunne vært mer morro i bildet hvis bruden hadde vist ''oppgitthet'' på en sterkere måte, og brudgommen enda mer ''fordypet'' i motoren, gjerne med litt mørk olje på fingerne. Når jeg ser bildet, tenker jeg at ''ja, her er det motortrøbbel, og brudgommen er oppgitt og går sin vei''. Hadde vært artig med mer humor i bildet, f.eks. at de sender hverandre et humoristisk smil, slik at det blir tragikomisk (noe det ville være dersom motorstopp virkelig var tilfelle). Skyggen på brudgommens høyre side (ansikt og arm), kan du kanskje lysne opp gjennom shadows/highlights i Photoshop?

Mvh
Tord
Torgeir S.

Takker for kommentarer! Tord, det ville nok skapt litt problemer å skitne til fingrene, vi hadde 1 time på oss til middagen og de var rimelig livredde for å skitne til klærne. Sola sto også knallhardt på og selv med reflektoren som ble brukt klarte jeg ikke å lyse opp annsiktet hans nok på den andre side, personlig synes jeg ikke det gjør så mye heller. Det er mulig jeg blir å jobbe litt med det før de får bildet men jeg er litt usikker, får høre hva de sier også!

Dama her (Ramona) har skikkelig problemer med å se mer alvorlig ut enn dette så etter forholdene er jeg svært fornøyd med annsiktsuttrykkene deres.

Mvh. Torgeir
monica p.

Hallo Torgeir
Uttrykket på dama er helt konge, ser ut som om hun ønsker både ham og bilen pokker i vold, og han vet det, det ser en på det bekymra uttrykket.
Litt rotete er det, men det fungerer, kunne kanskje tenkt meg å sett ned i motoren, for nå tenkte jeg at han bare skulle hente noe fra bagasjerommet.
Synes du har løst dette på en relativt grei måte.
Mvh Monica:o)
Roger V.

Hei
Artig og anderledes bilde. Damen ser ut som en ordentlig kontrollfreak. Ei som passer på det meste. (inside information) Står sikkert og er ergelig over at hun glemte å sjekke bilen før bryllupet.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu