Fragile
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-25 21:49:49
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger867
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette ser ut som et akvarellmaleri.
Aner ikke hva som er gjort, men flott blei det.
Fin stemning i bildet.
Mvh-iav-
Kristel S.
Ååå. Nyydelig. Det var så enkelt, behagelig og fredfullt...
Dette var et bilde jeg ville hatt på veggen!
Mvh Kristel.
Avsluttet .
Fragile...ja, i aller høyeste grad. I så måte har du fanget en stemning. Utsnittet kunne hatt flere mulige utveier - bl.a. ser jeg ikke bort fra at et kutt på venstresida ville ha gjort balansen bedre, men jeg er ikke helt sikker. Ift. tittel og stemning fungerer dette godt.
Fred S.
Takk for kommentarer: Motivet er nesten, om ikke helt , identisk med et annet bilde som ligger et eller annet sted, ''Sound of Silence''. Det er imidlertid to forskjellige opptak, i denne originalen var treet mindre. Jeg har tatt et utsnitt, fjernet fargene, tonet bildet, og resten har blitt til ved å ''skyve spaker'' i ''shadows/ highlight''.
Korningen er bevisst, liker denslags jeg, og en følge både av utsnitt og oppskarping.

vh fred
Odd Tore S.
Enkelt, effektfullt, ser absolutt skjørt og lettbrekkelig ut.
Det balanserer bra etter min smak.
Du liker korn bedre enn jeg gjør, men jeg liker naturlige korn bedre enn NI.
Odd Tore
Kjell Ruben S.
Syntes dette ble veldig bra jeg. Likte komposisjoen veldig godt.
Tonen er behagelig og kornet passet fint inn.
Har ingen konstruktiv kritikk og komme med egentlig.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
Jan Frode A.
Korningen fungerer godt her, og forsterker stemningen og helheten. Står veldig fint sammen med valørene i bildet, og det skjøre inntrykket.
Syntes komposisjon og utsnitt er veldig bra, med den fine antydningen til landskapet innover.

mvh Jan Frode
Arne S.
Rent, pent og velkomponert. Et bilde for romantikerene. Korningen fungerer i de horisontale landkapsformasjonene, men framstår som litt overdrevet i trestammene. Den knekte trestammen irriterer, men vitner samtidig om at naturens sårbarhet. Begrepet ''urørt natur'' er i ferd med å bli historie i Norge. Synd, men sant.
Avsluttet .
Velkomponert og kreativt utført.
Jeg har ikke noe annet å komme med enn at dette er et bilde jeg kan nyte lenge.

MvhJRH
Ishi K.
lekkert, digger den orientalsk preg du prøver å oppnå
Espen A. I.
Jeg får en litt vinterlig følelse. Vakkre toner og farger! Likte dette.
Fred S.
Takk for kommentarer: Absolutt for romantikere, Arne, og jeg hører periodevis til dem. Ellers fint at noen liker støyen, og at andre ikke gjør det. Selv har jeg stror sans for kornene her, også i forhold til den ''teksturen'' de danner nederst på bjørkestammene. Og den brukne stammen bidrar i det minste til å bekrefte tittelen.
I det hele tatt, selv liker jeg bildet veldig godt, faktisk lenge siden jeg har vært så fornøyd med et bilde; regner med at det er lov å si slikt. Derfor hyggelig at du ''digger'' det , Ishi, og når du nevner det ''orientalske'' preget som jeg tror du ( eller muligens noen andre) har nevnt i forb. med et annet bilde for lenge siden, så ser jeg det samme. Litt a la japansk ( eller kinesisk...? ) silketrykk, uten at det er tilsiktet.

vh fred
Avsluttet .
Enkelt men likevell så bra. Korningen på bildet er veldig flott, men det var kanskje litt mye på treet i forkant av bildet synes jeg.
Ishi K.
tilsiktet eller utilsiktet, digger uttrykket ditt ;)
Dag J.
Flott dette, litt sart og annerledes, romantisk så det holder. Kornene i stammen er litt voldsomme, men ellers passer det inn.
Ronnie S.
Liker innholdet i bildet, men det blir litt for unormalt i kombinasjon farger og korn. Stillheten i motivet tiltaler meg.
Sølvi p.
Rett og slett nydelig!
Johan K.
Rent og pent. Enkelt og veldig severdig. Fin balanse i komposisjonen, og korningen her er ikke noe problem.
Bildet har en stille og rolig stemning som tiltaler meg veldig.

Johan
Anne Grethe L.
Her er det ikke mer å si. Vakkert! Skulle ønske jeg kunne ta/lage bilder slik som deg :) Kurs? Anne Grethe Larsen
leif b.
Herlig korning, Fred. Minner om tiden med presset Orwo film.
Effekten du har fått til her, : er nydelig.
Ha en fin fotohöst.
Fred S.
Takk igjen: registrerer på nytt at noen helst nøyer seg med korn til frokostblandinger, mens andre også liker denslags i bilder.
Husker ikke Orwo, Leif ( høres nesten ut som en frokostblanding det også), men har presset både tri-x og HP 4 for harde livet for å få til noe brukbart som kunne overføres til lithfilm. Ble aldri noen stor suksess, men sansen for korn fikk jeg den gangen. I dag skal jo alt være så fordømt glatt...

vh fred
leif b.
Orwo Fred, var en östblokk film. Med korn så store som, store havregryn. (overdrevet) Små havregryn om den ikke ble presset.(også overdrevet) Filmen funket veldig bra og var billig. Jeg brukte denne mye til orkesterfotografering, da det var inn med kornig film/kopi.
Avsluttet .
Hei
Dette likte jeg veldig godt Fred. Så enkelt og greit motiv og her synes jeg dirigenten har funnet riktig takt. Alt føles veldig riktig og dette ble veldig severdig kunst.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
vidunderlig vakkert!! smeltet helt av dette nydelig syn.

ingebjørg
Tone A.
Eit vakkert bilde med eit minimalistisk uttrykk. Det er kontrastane mellom dei ulike elementa som gjer bildet. Trea står der nakne og skjøre i dette kalde landskapet med litt linjer og strå innover. Bildet har eit litt sart og roleg uttrykk. Fin komposisjon og kreativt !
:) Tone
Karl Morten R.
Hei Fred

Dette bildet likte jeg godt ! Bjørkene er perfekt plassert i det gyldne snitt. Nydelig High-key effekt ! Har veldig sans for de skrå åskammene ? som står på rad innover til høyre i bildeflaten. Gir flott dybde ! Sandkorn er nevnt ovenfor - skal derfor ikke gjenta, bare si meg enig. Liker den monocrome fargeeffekten. Bildet er faktisk en estetisk nytelse ! Har ikke noe å pirke på her ... Gratulerer med anbefaling av bildet !

Mvh
Karl Morten
Fred S.
Takk for kommentarer igjen. Har faktisk lurt på om noen kom til å oppfatte de skrå linjene oppe til høyre som fjell eller åskammer. Karl Morten. Det er faktisk skyer, eller muligens jetflystriper, mest sannsynlig det siste. Legger ut originalen utstyrt med auto contrast og et lite kutt nede; her vises skyene/ stripene tydelig.

vh fred
Karl Morten R.
Ver. 2 var faktisk ikke helt vekke den heller ...

Mvh
Karl Morten
Knut L.
Hei - igjen.

Dette er toppers dekorativt og nydelig utført.

Takker for demo og kommentarer av teknikken med utgangspunkt i originalen.
Du har gjort en fin jobb med meget godt resultat.

mvh
Knut
Elise K.
Har ikke fått tid til å være her så mye i det siste, så en litt sen kommentar på et nydelig bilde. Effekten er herlig og delikat. Flott ut ifra den litt kjedelige orginalen.

Mvh Elise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu