Om å legge hodet på huggestabben
Klisje, og attpåtil på grensen til at mange kanskje ikke ser detaljer i det mørke, men jeg våger halsen likevel.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224756} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Vel,klisje eller ikke,jeg liker nå dette jeg.Fine farger og godt stemning:-)
Hilsen Tone!
Martha L.

Synes det var et fint bilde. liker de skarpe, klare fargene på himmelen. godt fanget. ;) ML
Avsluttet .

Natur blir aldri en klisje Ann, særlig ikke da det er formidlet på en slik flott måte! Topp bilde med fin dybde og fargetoner. mvh Ulv
Thormod N.

Ikke noe problem med å se detaljene i det mørke. Godt gjort - godt eksponert:)
Tom
Hanne S.

Nydelige bilde, stemningsfullt og med lekre farger. Det eneste jeg har å peke på er den steinen/krabba/hvadetnåer som ligger i sanden til venstre i bildet. Den bryter litt med....vent litt,jeg klarer ikke bestemme meg for om den kanskje bare bør være der. Blås i det. Uansett et kjempeflott bilde! :)

-Hanne.
Ivar B.

Klisje er det jo, men hva gjør vel det når man liker det. Herlig kveldsstemning. Bildet har sterke linjer som bærer bildet. Steienen i vannet skaper en tenkt v-formasjon mot solen og gir dybde. Liker buen i stranden. Stusser litt på glorien rund steinene. Mvh Ivar
John S.

Jeg ser hverken hode, øksa eller huggestabben så jeg regner med at dette bildet er tatt etterpå.

Jeg likte bildet veldig bra. Spesielt den mørke delen nermest land. Farvene generelt er veldig bra på min skjerm. Men så bruker jeg da AppelRGB som innstilling for farvebehandling.


Flott bilde dette.

John
kai j.

Det finnes vel ikke noe bedre for en naturfotograf en vakre solnedganger.
Synes det var et fint bilde med god stemning.

Mvh Kai Jensen
Fred S.

Chop, chop... ( lyden av øks på engelsk)

vh fred
Odd Tore S.

Det blir litt trist på neste møte i ABFK når du kommer uten hode, håper den verste blødningen har stoppet da.
Men jeg blir ikke hodekapperen, fordi jeg innerst inne nok er en uforbederlig romantiker som foretrekker vakre solnedganger fremfor abstrakte avantgardismer. Men noen av disse er ganske spennende også!
Så jeg liker bildet, selv om noen av steinene har fått et noe religiøst skjær over seg. Kanskje forbereder de seg til jul.
Odd Tore
Ann F.

Tusen takk for kommentarer.
Ok, Fred - tror jeg skjønner deg.
:-)
Glorien rundt steinene kommer nok av at bildet er satt sammen av to eksponeringer, en for de mørke partiene og en for de lyse, sammen med liten blender og derav følgende lang eksponering for dybdeskarphetens skyld. Vannet har stort sett fått råde grunnen alene fra den ene eksponeringen, men langs steinene synes jeg det ble litt tøft med gloriene. Bak de to ytterste steinene bryter det dessuten ekstra, så det er sikkert mange småbølger som er med her, og også mange små skvalp ved steinen inne ved land.

Mvh Ann

ingeborg w.

Klisjeer er fine de. Det er derfor det er så mange som tar bilde av dem og så blir de klisjeer. Jeg har noen solnedgangsbilder selv, men har ikke lagt dem ut (enda). Jeg synes du har gjort det bra, grei komp med synlige detaljer i forgrunnen, vakre farger men ikke over the top. Hoggestabben hadde jeg ikke sett hvis ikke du hadde nevnt den.
Zett Alexzander E.

Hei.
Jeg syntes klisjeer kan være fint inne i blant alle solnedgangsbilder. Syntes du har fått til et bra bilde. Det falt helt i min smak.

Hilsen Zett
Anne-Lise S.

Synes du har valgt et godt utsnitt her, Ann! Du har fin dybde i bildet ditt, der stranda og steinene til venstre bringer oss utover i havet og mot horisonten med disse deilige skylagene og fargene. Du kan ha rett i at med mørk skjerm så kan det være vanskelig å se detaljer, men jeg ser strukturer og detaljer godt på min. Synes haloen, spesielt på steinen til høyre skjemmer svært mye, så her kan du gjerne gjøre noe for å heve bildet et hakk. Ellers vakkert!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu