Makro i S/H
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeIlford FP4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger138
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

Du er sannelig drister som våger deg ut på blomstermacro i svart/hvitt ( en anelse brunt...)! Men hvorfor ikke, regner jo med at dette er en hvitveis, så la gå. Tør ikke helt felle noen endelig ''dom'', dette var uvant.
vh fred
Marcelo V.

Ja det er en hvitveis. Har to blomstermakro i den rullen , det er den beste. Resten av bildene er litt mer ''normale'' scart/hvitt bilder.;-)
Hilsen
MV
Andreas Ø.

Enig at det er spenstig med s/h blomsterbilde. Men det fungerer bra i dette tilfellet og gir en veld dekorativ effekt synes jeg. Komposisjonen er helt flott også, med diagonal og det hele.
Andreas
Birna R.

sv/hv er helt fint i seg selv og nærbilder av blomster er jo på vei til å bli abstraherende uansett.

synes nok du ikke har lykkes helt i sv/hv gjengivelsen som virker temmelig overeksponert/lys, dessuten er detaljskarpheten iallefall på min skjerm ikke helt på topp på de viktige områdene som trenger skarphet (støvbærere f.eks. her).

et annet problem man ikke tenker like mye på når det jobbes i farger ,er at i sv/hv kan ulike farger ''falle'' sammen til liknende gråtone og dermed får man lett uønsket overlapping av former og bildedetaljer. synes særlig det siste er et betydelig problem i dette bildet.
Marcelo V.

Du har et viktig poeng der Bjørn, vanskelig å skylle de ulike gråtonene i det som ikke er i fokus.
Dette er mitt første s/h makro tror skal jobbe videre med ideen, og skal ha i bakhodet dette.
Øyvind A.

Spennede og uvant med blomster i s/h. Liker ideen, men synes bildet skjemmes en del av overeksponering. Og så blir det litt vel mye kaos i v. bildehalvdel.
mvh Øyvind
Terje G.

Hva med å croppe inn 60% inn fra høyre og ca halvparten på høyden? Da hadde du hatt igjen den sorte bakgrunnen med støvbærer og dette nede til venstre i bildet...
Terje

ses på fredag :o)
Marcelo V.

Mener du 6x6 format? Det blir Terje det blir ;-)
Ikke glem San miguel på fredag

MV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu