Malin
Vet at det er litt mye skygge på hennes høyre side! Men jenta er søt da og jeg er bare i begynnerfasen!
Utstyr
  • Minolta 505si
  • Minolta zoom
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Superia100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger810
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bernt T.

Hei Thomas!
Flotte jenter er fotografens beste
motivasjon..*S'
Hvis du skal ta bilder med mye blå bakgrunn,
(vann, himmel, blåmalte hus osv.) så er min erfaring at det er best å bruke film som Konicka 200ASA eller Agfa RS100/200ASA.
Disse reflekterer blåstikket i lyset bedre.
Jeg vil også anbefale disse filmene i gråvær.
Neste gang får vi kanskje se om hun har blåe øyne også? lykke til videre med fortograferingen.
Carsten A.

I dette lyset er jeg redd at en diafilm ikke hadde vært så lett å håndtere. Her er det brukt Fuji Superia 100, en av markedets aller beste negativfilmer, med overlegent dynamisk område og vidt eksponeringsspillerom. Det er nok heller overføring fra papir via flatbedscanner som fører til at bakgrunnen blir noe mørk her. Selv på denne filen er likevel oppletting av de mørkere mellomtonene (bakgrunn, skyggeparti i ansikt) en temmelig enkel sak med kurverktøyet i PS.
MVH CA
Ronny Manuel D.

Hei Thomas!

Har sett igjennom serien din, å kommet fram til at dette er definetivt d beste!
Jeg synes dette var noe nytt fra deg ialefall!Modellen ser litt ut som hu i American beuty:) Men alikavell bra! stå på!
Thomas A.

Takk for kritikken... den var uventet positiv!
Når det gjelder PS så skal jeg innrømme at jeg ikke er så god på det enda, men vil gjerne lære meg det! Noen som vet om noen greie kurs?
Avsluttet .

Fotoskole i oslo på folkeuniversitete et år eller noen andre kurs på ca 800-900 kr ellers har de etårs skole som koster ca 44000,- kikk gjerne på mine bilder viss du vill .
Thomas A.

Vel hvis du går inn og leser på infon om meg så står det der at jeg skal dra til Australia og ta Bachelor Degree i Visual Arts, så jeg vil nødig bruke så mye penger(44000) eller så mye tid (1år) på å få en grei innføring i PS. Men takk for tipset uansett! Så forøvrig på bildene dine og. Vel de ga meg ikke så altfor mye, men jeg er overbevist om at du kan bedre!
Geir Joar H.

SØT. Dessverre for mørkt på venstre side.
Carsten A.

Oppriktig talt, kurs på Folkeuniversitetet kan du droppe. Kjøp én god PS-bok, gjerne flere, bruk noen dager/uker/måneder på å forstå stoffet (alt etter hvor rask du er i oppfattelsen!), og lek med *samtlige* funksjoner etc. i PS. Mye bedre enn å gå på kurs for å lære å starte opp PS.
MVH CA
Thomas A.

Takk CA, tror jeg gjør det! Har vært på kurs før.... og det er ikke alltid like gøy, hvertfall ikke når man selv ønsker å gå videre mens halve klassen har stagnert helt...

GH ja jeg vet!!
Karl Øystein L.

Bra bilde og søt dame. Fin blured effekt av vannet i bakgrunn. Bildet er bra, men du kunne hatt litt mindre zoom, bare småpirk. Det er bra jobba. Hilsen Karl
Vivian Maria R.

er bildet uskarpt, el er det bare øynene mine?
bra komposisjon.
viv
Thomas A.

hei vivian. nei bildet er egentlig ikke uskarpt, men dette er ett av mine første bilder som jeg redigerte litt i PS og bildet er skannet fra en ræva scanner... derfor er det nok endel støv og støy... og bildet er ikke skarpet opp med usm heller.... men jeg forstår godt at du spør... takk for kommentar på gammelt bilde forresten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu