City Blues
Utstyr
  • Arca-Swiss F-line
  • Nikkor 360 mm f/8 T-ED
  • Blenderf/22
  • Lukker1/2s
  • Nei
  • AnnetStativ. Vente på lys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger704
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Audun S.
Likte også dette, men ville prøvd å finne en gren som ikke var så tett i bladverket som denne i den høyre delen (men det var kanskje ikke mulig). Liker bevegelsen i lauvet mot byggets ro, samt fargene. mvh audun
Allan K.
Lekker lek med farger og strukturer.
Bevegelsesuskarpheten fra grenene mot det mer ''harde'' bymiljøet synes jeg var elegant løst, og åpner for mange tolkninger.
Et bilde som kan studeres lenge. Virkelig bra :)
Avsluttet .
Som Allan. Meget bra! Eneste jeg ville pirket på er at jeg ikke hadde ønsket at grenene/bladene gikk ut av bildets høyre side.
mvh/MR
Fredrik T.
*-Bra ...en inspirasjo..skal bare kjøpe Sachtler først.

Fredrik
Birna R.
Sachtler er ikke nødvendig, et Slik eller Velbon kunne (kanskje) ha holdt et kamera like godt for akkurat dette opptaket. Nåja, ikke en Arca-Swiss med 360mm, men noe annet.

Det viktigste er fortsatt å se motivene, og de er ofte snublende nære. Så nær, faktisk, at vi ofte ikke legger merke til dem.
Thorfinn B.
Flotte farger og fin effekt med lang (nok) lukkertid til at dette ikke blir statisk. Komposisjonsmessig bra, men ville muligens fortrukket et noe tettere utsnitt, og da kanskje uten greina oppe til venstre. Mulig denne er med på å bryte av mønsteret samt lage dybde, men føler også den trekker mye oppmerksomhet. Terningakst 5.
Carsten A.
Har nå sett på dette noen ganger, og kom etterhvert til omtrent samme konklusjon som Thorfinn. Særlig gjelder dette en viss beskjæring i overkant som Thorfinn antyder. Uansett delikate farger fint satt sammen.
MVH CA
Hans- Georg S.
Jeg velger ikke å se for mye på komposisjonen (den er grei nok). Det som jeg synes er spennende her, er sammensetningen av natur og ny arkitektur. Fint at disse kan bli framstilt sammen i skjønn forening. Bra sett....igjen.
Tom B.
Dette likte jeg Bjørn (hyggelig å kunne si det en gang også..;-)). Imidlertid bør du fjerne de hvite flekkene øverst. Jeg tror vel neppe det er slurv, men de forstyrrer i allefall mine øyne.

TomB
Birna R.
Takker. I like måte. Ang. de ''hvite'' flekkene'' så er de nok litt mer tydelige på skannet enn på originalen. Jeg har (til nå) ingen fullgod skanner for mellomformatet, men det retter seg om kort tid.

Jeg ser flere foreslår beskjæring øverst. I og for seg ikke så dumt, men det ville bryte linjen med greinen i midten. Jeg har andre varianter som er i høydeformat, og der er begge ''problemene'' ikke-eksisterende. Jeg likte linjespillet i den liggende utgaven bedre, så det ble den som havnet på fotodotno.
Torbjørn V.
Har grunnet litt på denne og kommet frem til at jeg liker det meget godt! Bra fargesammensetning og godt linjespill er det som gjør at jeg faller for dette!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu