Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bli ekspert på print 10. januar

Bli ekspert på print!
Jeg får stadig spørsmål fra fotografer angående utskrift. Jeg har jo satt meg grundig inn i dette, og jeg skjønner på spørsmålene jeg får at det er helt grunnleggende ting folk lurer på. "Du trenger et kurs", tenker jeg.

For det er ikke gjort på en, to, tre å forklare dette. Det tar en dag. Alle som har deltatt på kurset i sorthvitt-print som Per Arnfinn Persen i Profildata og jeg holder, har hatt stort utbytte av dette. Og vi ser jo at deltagerne blir bedre.

Kurset i sorthvitt-print er myntet på deg som vil oppnå like gode resultater – og opparbeide deg like god materialkunnskap – som fotografene hadde i mørkerommets dager. Vi ser på hva slags blekk og papir du bør velge, og hvordan du får bildet til å ligne mest mulig på det vi laget i mørkerommet. Jeg har testet rundt 400 forskjellige fotopapirer for Fotografi, og har med prøver på alt. Jeg presser ingen til å studere alt, men viser vei i jungelen. Og jeg gir deg noen klare anbefalinger, helt uavhengig av hva produsentene mener du bør kjøpe. Våre tester er fullstendig uhildet – for jeg vil jo bare finne det som egner seg best til det jeg vil uttrykke i bildene mine.

Per Arnfinn er ekspert på Epson og tar for seg tekniske forhold ved utskrift og viser deg hvordan du setter opp skriveren. Jeg tror Per Arnfinn er en av dem som vet mest om dette i Norge. Er det noe du lurer på med printeren, vet Per Arnfinn svaret. Eller han finner ut av det for deg. Du får en times fri support med Per Arnfinn med på kjøpet når du melder deg på printerkurset. Du får også en pdf-fil med Fotografis fotopapirtester.

Vil du forbedre sorthvittutskriftene dine? Da skal du melde deg på kurset 10. januar!

Vennlig hilsen
Morten Løberg
Fotograf

Sjekk kursprogrammet her.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu