Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

MENTOR PROGRAM

Bli med på NORDphotography's sjette Mentor Program i Oslo. Programmet går over 1 år og avsluttes med en gruppeutstilling hos vår samarbeidspartner Cyan Studio:
Tilbudet er til alle som ønsker å jobbe med individuelle fotoprosjekter, med det mål å fullføre prosjektet innenfor lengden av mentorprogrammet.

Forelesninger, kreative oppgaver, diskusjoner og bildekritikk vil være strukturen på møtene. Mentorprogrammet avsluttes med gruppeutstilling i Cyan :galleri hvor hver deltaker vise et utvalg av bilder fra sitt prosjekt. Vernissasjen vil skje i medio Februar 2018. Utstillingen henger en helg, og avsluttes med arenamøte, åpent for publikum, hvor de utstillerne som vil, vil få mulighet til å presentere eget prosjekt.

Det blir gitt ulike kreative oppgaver underveis i programmet, og vi henter inspirasjon fra Julia Camerons’ populœre bok "The Artist Way ".

Du bør komme til mentorgruppen med en idé om et prosjekt. Det kan være et gammelt prosjekt du ønsker å ferdigstille, en ide du har hatt lenge men ikke satt ut i livet, eller et helt nytt prosjekt du vil utvikle gjennom programmet. Prosjektet kan vœre stort eller lite, sluttmålet kan vœre alt fra en ny portefolie, en utstilling, en bok.

Vi møtes en gang i måneden for forelesning og bilde kritikk. Foredraget vil bli skreddersydd til hver deltakers prosjektide, for å gi inspirasjon og veiledning for videre utvikling. Hver deltaker blir bedt om å ha med til bildekritikken et minimum av 10 nye bilder fra sitt pågående prosjekt til hver gruppe møtet.

I gjennom mentorprogrammet vil du få erfaring med å utvikle og ferdigstille et fotoprosjekt. Du vil lœre å gi og motta bildekritikk, velge ut bilder til presentasjon, delta på portfolie reviews, presentere prosjekt for publikum samt gjennomføring av utstilling. Mentorgruppen vil bidra til å oppdage, utvikle og finjustere hver deltakers kreative stemme.

Vi har 4 gruppemøter før sommeren, og 4 på høsten. I tillegg til gruppmøtene vil hver deltaker få 2 one-on-one møter med Elisabeth. Disse møtene varer i ca 30 minutter. Et skjer før sommeren, og et på høsten.

OM MENTOR ELISABETH N AANES: Elisabeth eier og driver NORDphotography og Saga Senter For Fotografi. Ho har lang erfaring som mentor og rådgiver for fotografer i regi av sin rolle i NORDphotography og SAGA. Ho har jobbet for den kjente Amerikanske fotografen Joyce Tenneson, hvor ho var sterkt involvert i Tenneson's retrospektiv bok, A Life in Photography, som kom ut i 2008. Ho har jobbet ved The Polaroid Studio i NYC, og assistert fotografer som William Wegman og Timothy Greenfield-Sanders. Aanes initierte Tennesons utstilling på Stenersen Museet i Oslo i 2010, samt Cig Harvey's utstilling i 2012. Aanes driver, i tillegg til NORDphotography og SAGA Senter for Fotografi, SAGA Galleri og har kuratert samtlige utstillinger der. I tillegg har ho kuratert utstillinger som har vært vist på Cyan :Galleri, Fotografiets Hus, samt flere pop-up utstillinger. Hennes eget arbeid har vært utstilt ved Trondhjem Kunstforening, The Photo District Gallery - NYC, DogA i Oslo, Sekkefabrikken Kulturhus, Naples Art Museum, Palm Beach Photographic Centre mfl.

Vi ber deg lese grundig hele workshop beskrivelsen som du finner på vår nettside: http://www.nordphotography.com/workshops/mentor-program-c...cyanstudio

Påmelding skjer på vår nettside eller ved å sende e-post til: post@nordphotography.com
Ann Kristin Sørbotten -
Ann Kristin Sørbotten

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu