På Gjengrodde Stier
Bildet inngår i albumet Lenselangs - Fetsund Lenser er et av ti nasjonale teknisk industrielle kultur-minner, og kanskje det best bevarte vassdrags-kulturminnet i Norge. Det er videre Norges eneste gjenværende anlegg for bunting og sortering av tømmer. Anlegget ble fredet i 1985, og fløtingsmuseet/kulturminnet åpnet for publikum i 1990. Området ligger både i vann og på land og omfatter eksisterende lenseanlegg, 7 slepebåter, 25 robåter, flytende hvilebrakker og 24 bygninger hvorav 20 er fredet.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Nikkor 70-210 mm 1;4-56
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Espen L.

Bra ide, men jeg synes effekten på det grønne i front ble for kunstig i forhold til husveggen.
Mvh Espen
monica p.

Hallo Steinulf
Skikkelig stemningsfult bilde, likte effekten kjempegodt, minner meg om barndomsdagene dette.
Bra.
Mvh Monica:o)
Nils B.

Nesten litt eventyr aktig dette. Skulle jeg ønsket noe for bildet måtte det være at du hadde øket satureringen kun i rødfargen slik at den kom enda bedre frem.
mvh Nils
Inger Anne Maritsdotter V.

Her ville eg ha kutta vekk alt buskaset/trea i øvre del av bildet , då det fremstår litt rotete og kaotisk , ellers et fint og malerisk bilde.
-IAV-
Kristine G.

Hei Steinulf :-)

Fint komponert dette, men syns kanskje at du har vært vel aktiv med softinga i forkant :-)
Avsluttet .

Sett i forhold til tittelen syns jeg det passer med det drømmeaktige grønne, og med huset som liksom ''kikker'' ut gjennom åpningen. Tror en økning av fargemetningen i det røde som foreslått kunne gjort seg.

Inge
Espen P.

LITT for hard med softingen i kantene, ellers et MEGET bra bilde!!! Råfint!

ePsen
Odd Tore S.

Fin innramming av gammelt/eldre hus, men jeg er ikke med på all softingen i kantene av forgrunnen. På denne skjermen ser fargene helt OK ut for dette motivet.
Ellers ville vel ''På gjengroende stier'' vært en mer korrekt tittel.
MVH
Odd Tore
Caroline L.

Dette er super bra Steinulf... Et perfekt bilde... førtrollande :)

Mvh
Caroline
Jonny E.

Hei hei

En liten beskjæring oppe så ville dette gått rett inn hos meg.

Ha en god dag

. JonnyE
Miriam A. L.

Nydelig, kunstnerisk utført!
Siren L.

Hei, et flott og spesielt bilde med en veldig passende tekst!

Mvh
Siren
Karianne H.

Dette var aldeles nydelig etter min smak. Virkelig en passende tekst også. Ser ut som et herlig hus på en fredelig plett. Vakkert! Liker godt den diffuse effekten på det grønne...

Karianne :-)
Avsluttet .

Ikke mye å utsette på dette bildet! Tittelen på bildet passer veldig godt. Jeg synes fargenyansene er godt avstemt her - ingen farger som dominerer, noe jeg liker godt.

MvhJRH
Odd Eirik S.

Stemningsfullt og pent. Synes det gjorde seg med den softe rammen. Fine farger. Bildet minner mer om et maleri enn et foto. Veldig bra.

mvh
Odd Eirik
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Her var det romatikk så det holder! Liker effekten, men kunne det vært en tanke å ikke legge effekten på huset?
Ville også beskåret litt. Særlig i toppen, men ikke mere en at du holdet ''innramminga'' og så på venstre siden slik at det skrå treet kommer opp i venstre hjørne. Syns du får mere dragning i utsnittet på det viset.
Inga Helene J.

Bildet er fint komponert med flotte kontrastfarger, men jeg er enig med de som synes forgrunnen har fått for mye softing. Kontrasten mellom det skarpe huset og den softe forgrunnen blir litt for stor for meg. Huset ser også så nytt ut(godt vedlikeholdt), at tittelen på bildet ikke stemmer helt med det jeg ser. Dette ville kanskje ikke vært så tydelig med mindre softing

Inga
Fred S.

Har nok uttalt meg litt negativt om bruken av Neat Image her og der, men her synes jeg softingen fungerer, og gir et litt eventyraktig preg til bildet. En mer intens grønnfarge ville ha gjort det enda mer spennende.

vh fred
Tor Andre J.

Spennende og stemningsfylt!

taj
Jan M.

Nydelig stemning over hele bildet. Ville ikke kuttet noe som helst. syns bildet fungerer utmerket - mulig at softing av huset ville gitt enda mer eventyrstemning, men er ikke helt sikker. Flott
Grethe B.

stemningsfullt bilde, bra til tittelen. Softinga var okei for meg.meg Litt vel tydelige spor etter kloning i greiner her;)
Sommerlig og koselig bilde ellers!

mvh
gt
Steinulf L.

Takk for alle kommentarer. Noen liker softing, andre ikke. Ingen grener er klonet her.
Øyvind A.

Veldig bra. Fint komponert og det softe passer bra her.
Ø.
Cristina B.

Dette blir en av favorittene ja. Dyktig gjort.
Wigdis W.

Dette likte jeg virkelig godt!
Caroline M. S.

Ganske pent og for en gangs skyld skal jeg ikke klage på midtstilling av hovedmotivet. ;-) Det ble fint med alle buskene som ramme rundt huset og stien som leder opp mot huset. Men softingen liker jeg ikke - i mitt hode burde det grønne heller sett rufsete ut. Her synes jeg det blir glatt uten å gjøre fortellingen bedre/sterkere.

Gratulerer med D70 forresten. Tidligere har jeg ofte sagt jeg synes bildene dine ser for harde ut - ser at ingen av D70 bildene ser slik ut (går ut fra at ikke alle D70-bildene er kjørt gjennom Neat Image eller tilsvarende, men at du får et mykere preg på bildene dine med det nye kameraet).
Jan M.

Bare et lite spørsmål s¨ånn helt til slutt - er det neat image du har brukt for å få denne effekten i forgrunnen eller ??
Nils L.

Får lyst å pusse brillene mine når jeg ser det..... til jeg oppdager at jeg ikke har de på.... Fint motiv, men gjenngivelsen er foreløpig noe utenfor mine personlige preferanser.
Mvh Nils :-)
Tone B.

En stund siden du la ut dette bildet, men gjør vel ikke noe med en kommentar nå alikevel ?

Jeg likte dette utrolig godt. Får følelsen av å bli invitert inn til drømmeland,,,,og det er i det røde huset! Softingen sitter som et skudd i mine øyner.

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu