Kjær'stepar
Bare en stillferdig liten observasjon
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Haiman A.
Flott!

::Haiman::
Tom B.
Pent postkort.
TomB
Hans- Georg S.
Bra... Ved hjelp av polafilter hadde du sikkert dempet lysrefleksen i vannet noe.
Tror det hadde vært et pluss for bildet.
Bra komp.
Svein B.
Enig ang. bruk av filter for å få dempet refleksene.
Har prøvd å se for meg bildet med samme refleks/farge på hele vannflaten, mer som i bakgrunnen, og da reiser hårene seg nedover nakken..knall skarphet og veldig flotte farger i store deler av motivet...
Kanskje hadde et litt annet kamerastandpunkt endret refleksene til det bedre og bragt endene litt mer inn i bildet og...men det blir jo spekulasjoner da.

Svein
Bjarne R.
Pent. Enig ang. refleksene,
Ann F.
Takk for innspill.
Ja, jeg er helt enig i at det hadde gjort seg med polafilter.
MEN - det var grått, dårlig lys (selv om det ikke ser slik ut), jeg hadde 100 ASA film og ville ha liten blender pga den omtalte dybdeskarphet. Eksp.tiden ble på 1 sekund, og det var faktisk allerede i meste laget, du ser endene er en tanke uskarpe pga bevegelse. Med polafilter i tillegg ville de rukket å røre for mye på seg.
Standpunkt: det er massevis at stygge høyspentmaster på andre siden av vannet. Dette var eneste måten jeg klarte å skjule dem på. Det står en gjemt bak treet t.h.
Ann ;-)
Hege Helen R.
supert!
Marius Helge L.
jeg er takknemmelig
Ann F.
Marius: fint, men hva mener du med denne kryptiske kommentaren?
Rolf S.
Her kunne du nok gått noe lenger unna og fått med noe mer i nederste del av bildet. Savner foten på bjørka og noe mer av gresset. Mer potensiale her, altså.

Mvh
Rolf
Tom A. T.
Et bilde som jeg liker godt. Fin komp og behagelig å se på.
mvh Tom T
Leif L.
Fin komp. behagelig å se på, tenk om hele vannflaten hadde vært som i øvre del? Men fint er det. Mvh LL
Avsluttet .
vakkert...

mvh
Terje
Carl Martin N.
Pent! Sognsvann?
Odd W.
Kjempekomp!! Har sittet lenge og sett på det. Hvordan den litt ''slitne'' bjørka t. h. snor seg for å gjøre kur til den litt ''fyldige'' dame t.v., eller var det stokkandhunnen som setter hannen på plass og forteller ham at det er minst 6-7 mnd. til.....
Takk for herlig bilde Ann!!

Mvh Oddemann
Nils H.
Hei! Dette var et fint bilde med en deilig komposisjon og rom for tolkning. Det er det for lite av her på foto.no, synes jeg. Kona er gravid, så tankene mine gikk også dithen, Odd W. Det hersker en fredelig stemning ved vannet, og du har greid å fange den på en glimrende måte. Jeg synes det hadde vært spennende å ha sett hvordan bildet ser ut med litt bakke i forgrunnen. Slik som det er nå vokser trærne opp av bilderammen.
Med vennlig hilsen Nils Hegre
Odd W.
Nils; tankene kan tydeligvis vandre langt i alle aldre. Kona mi var gravid for 24 år siden, men som sakt tankene leker som i ung alder!!!
Lykke til!!

Mvh Oddemann
Thorfinn B.
flott komp og fin stemning
Ann F.
Takk for positive kommentarer. Det gleder meg at dobbeltbunnen i tittelen og det lille utskårede hjertet på trestammen ble oppfattet som planlagt.
CMN: ja, det er Sognsvann.
Skal se om det ikke kan bli flere utgaver senere.
Mvh Ann
John G.
Hallo igjen Ann:-)
At det var TO kjær'stepar var nok det første som falt meg inn, altså symbolikken med trærne og kontra endene. At det var et utskåret hjerte på den ene stammen, så jeg ikke før du fortalte det selv.
Men jeg LIKTE bildet VELDIG godt! Det har en ro over seg som vi sjelden ser, og, ikke minst, i vår travle hverdag, sjelden opplever selv...
Mvh,
John
Erik A.
Et lungt og rent godslig bilde. Et tidløst øyeblikk på jorden. Et stakket sekund i livet, som anonymt og stillferdig passerer så alt for mange av oss, navnløst og usett. Man skal dog holde i minnet, at livet består av summen av slike øyeblikk. Gudskjelov så er de der hele tiden, for den som stopper - for den som ser...
Arvid B.
Varmt i hjarta..
Arvid
Line Kristin W.
Vil ikke ødelegge stemningen, bare si meg enig i det meste av det som er sagt og hviske

Vakkert, Ann, - et skjønt bilde.

- Line :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu