Arachnaphobia
Nettet er ca. 2 x 3 meter, edderkoppen 10-12 cm lang. Skremt ?
Irriterer meg kraftig over at jeg ikke hadde stativ, men er veldig fornøyd med lyset, selv om oversiden av edderkoppen er utbrent. Tatt i Kenya.
Bildet inngår i albumet Dyr fra andre breddegrader -
Utstyr
  • Canon Rebel XT (tilsv. 350D)
  • Canon EF 75 - 300mm, 1:4-5.6
  • Brennvidde230mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetHar rotert bildet 90 grader, økt blått-nivået noe, og kuttet litt fra høyre.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
STEINAR U.

Sykt bra:)
Mads G.

Rått bilde! Ikke noe mer å si

Mads
Sören L.

Fint ljus och linjespel. Verkar som om spindeln kryper på evighetens rand. De röda detaljerna på benen är pricken över i för helheten.

MVH
Sören
Yngve Sem P.

Takk for kjappe tilbakemeldinger alle sammen! Flott beskrivelse, Sören. Ingen som blir forstyrret av det lyse feltet i høyre billedkant ?
Martin G.

Meget bra bildet. Tenker med en gang på filmen Arachnaphobia.


mvh Martin
tommy s.

Veldig bra, liker farger og vinkel på bildet. Siden du spør om det kan jeg være enig å kutte litt vekk på høyre side, for meg forstyrrer det litt. Du har fremstilt denne karen på en annerledes måte det, var det som gjorde det spennende. Litt større en de vi finner her hjemme. Giftig eller?
Mvh Tommy
Yngve Sem P.

Igjen takk! Er fornøyd selv.
Tommy: Vet faktisk ikke om den var giftig eller ikke, men den sto stort sett stille, så jeg tok sjansen på å gå nært. Har noen bilder med mindre brennvidde, og nærmere, men hadde problemer med å få det skarpt.
Klas Niklas F.

Ut fra situasjonen du selv beskriver syntes jeg du har fått et skikkelig blinkskudd. De diagonale linjene er fine, bakgrunnen nydelig i ufokus, og lyset på edderkoppen syntes jeg faktisk er ganske ok. Skal jeg være ærlig så kan jeg ikke se for meg noe annet enn akkurat dette lyset - som gir det hele et drømmende preg. Har egentlig ikke så mye å pirke på. Du skal ikke være FOR selvkritisk, selv om en tettere beskjæring hadde vært ønskelig;)

-Niklas
Magnus T.

Ojoj! Superflott! Uvanlig og flott vinkel, likte godt lyset på undersiden av edderkoppen, synes ikke utbrenthet er noe å bry seg om her. Anbefales!

-Magnus
Anne Ø.

Flott diagonal og du verden så skarp og så fint med det røde, blå
på edderkoppen. Litt av et nett i str. til denne lille krabaten.
Liker lyset og bakgrunnen.
Anbefales.

Anne:)
Anne-Lise S.

Du får virkelig frem det vakre spillet i nettet her, og vevmesteren av dem alle! Flott skarphet på edderkoppen, og jeg liker lyset her. Synes også det ble spennende med plasseringen av nettet på denne måten, og med uskarpheten som likevel viser det som bør ses!

Anne-Lise
Torgeir H.

Den er vel ikke spesielt utbrent på kroppen? Plager ihvertfall ikke meg. Helt rått bilde..komp lys, vinkel og absolutt alt stemmer. Helt sykt, anbefaling fra meg og!

-T.H
Marit O.

Skremmende og flott tatt, vinkelen din her er helt rå samt lyse dette anbefaler jeg uten tvil :)
Mvh Marit
Yngve Sem P.

Ojsann, her var det jo plutselig et skred av hyggelige ord og anbefalinger på et bilde jeg la ut for noen måneder siden. Tusen hjertelig takk !
Vil påstå i all beskjedenhet at dette ikke er noe blinkskudd, som jeg definerer mer eller mindre som flaks, ettersom jeg hadde sett dette motivet hengende utenfor i flere dager før lyset føltes riktig nok til å knipse.
Veldig inspirerende med så hyggelige tilbakemeldinger.
Avsluttet .

Nydelig edderkopp og bilde. Fint perspektiv, det gir bildet en veldig tøff effekt. Ved første øyekast trodde jeg nesten det var en sort enke, hvis man ser bort i fra de røde flekkene på beina. =p
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu