...how fragile we are.
Mektig natur-små mennesker. Hvor dette er vet vel de fleste.
Utstyr
  • Canon 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ragnar W.

Torghatten, retning nord ! Mye fotografert, men et motiv som stadig kan fornyes, og det synes jeg du har maktet, bl.a. ved å droppe postkort-utsikten av øyene på sørsiden!

Fint bilde! ;-)))
Fred S.

Hei R.W. Jeg måtte bare humre litt til denne. Jeg er svak for sitater, og når det er jeg selv som blir sitert en sjelden gang setter jeg stor pris på det. Det er forresten postkort-utsikt nordover også, men da må en på toppen av Hatten.
vh FredS
Ragnar W.

Hei igjen, Fred. Ja, kunne ikke dy meg der! ;-)

Tror kansjke du bor nære Torghatten? Jeg tipper bare ut fra de andre bildene dine.

En kuriositet i den sammenheng: Jeg så to inskripsjoner av kongelige i hullet i Torghatten, èn på sørsiden og en på nordsiden. Tok bilde av den på nordsiden, og der står det:

Olav R
3. aug 1963
Harald

Men jeg husker ikke hva som stod på sørsiden, men jeg tror det var ''Oscar''. Vet du noe om det?
Eskil O.

Dimensjoner, var på besøk der i sommer for første gang selv om dette egentlig er nesten mitt rike.

Eskil.
Fred S.

Hei igjen Ragnar: Måtte konsultere kona; da jeg vet vi registrerte en kongelig affære i veggen på sørsia, og det var ikke Svenn O. Høiby. Ingen av oss klarer å huske om det var Oscar, men vi hadde vel to av dem, så det er ikke usannsynlig.
Besøkte faktisk Torghatten for første gang nå i sommer, til tross for at vi bare bor en ferge og to-tre timers kjøring lenger sør. Har ganske riktig lagt ut flere motiver fra området, det er vel derfor du kobler meg til regionen.
vh FredS
Stig S.

Joda, mektig natur og svære dimensjoner. Bra doku-foto, men det virker som om det er en del støy i bildet? Med forbehold; sitter på en ukalibrert skjerm under litt vanskelige forhold... Savner forøvrig en tynn ramme :-)

--ss--
Fred S.

Takk for kommentar, Eskil O. ''Ditt rike'' ? Trodde du er vestlending.
Likeså, Stig S. Kalibrert eller ikke, skjermen din lyver ikke, det er støy i bildet: For mye fargemetning for å sprite opp en litt blass himmel.
Og visst burde jeg ha hatt en ramme; glemmer det konstant.
vh FredS
Jóhann Á.

Jeg liker bildet, enkle visuelle virkemidler. Har du lagt det ut på noen annen side, eller er det jeg som opplever deja vú?
Fred S.

La det ut på dk/se-sidene for et par uker siden, Johann, og hadde ikke tenkt å legge det ut her, da jeg regnet med at folk flest hadde sett det. Jeg har imidlertid forlengst oppdaget at en får ulik, tildels svært ulik, reaksjon på bildene en legger ut i de forskjellige landene, så derfor...
vh Fred
Pascale B.

Mektig...
Avsluttet .

Det här är ju bara hur bra som helst, lite Smith igen där va? med öppningen mot ljuset... och det enorma perspektivet som verkligen visar hur små vi människor är... o ändå ids vi bråka om några små bilder på blondiner ibland *s*

Jag kände inte till platsen, men en vacker dag ska jag ta mej över till Norge på en fotosafari. Kommer att börja med Oslo och Karl Johan dock, en 17 maj...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu