Vandrere
Beruset av kritikken av mitt første bilde i dette forum,bilde nr. 13849 våger jeg meg frempå med ett til..
Også fra Maspalomas - skarpe øyne vil kunne se en liten detalj i bildet som er nært familiært med bilde nr. 13849
Bildet inngår i albumet fotomanigrafikk -
Utstyr
  • Kompakt, meget gammelt men sandtett
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji 200
  • Nei
  • AnnetHimmelen er ''skapt'' av en ''mirror-layer'' av sanden. Også kjørt opp/ned i oppløsning og retusjert/skrapet i på mellomkopi. For å skape lyset i bildets ''optiske midtpunkt'' raderte jeg bort ett par mennesker...
    (Kan også sees på min pågående utstilling..)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Birna R.

Fortsatt er din teknikk for meg helt uvesentlig. Bildet står greit nok på egne bein.

Ikke like visuelt slående som ditt første, men akkurat dét tror jeg nok skyldes en webpresentasjon mer enn bildet selv. Ikke alle bilder ''tåler'' krympingen til det lille (og temmelig uskarpe) webformatet, de bør betraktes og vurderes i sin rette sammenheng, som her kanskje er en utstilling.

Og ja, hvor kilden til forgjengeren finnes er lett å se, og plaseringen i bildeflaten morsom i overført (dobbel) betydning i forhold til det andre bildet (gyldne snitt -> gyldne bilder etc., med eller uten kaffe).
Jørgen J.

Dette bilde tiltalte meg, blir liksom ikke ferdig med å se på det, ser hele tiden en ny ''historie'' også takk for info om teknikk, den er ikke uvesentlig for oss amatører som søker inspirasjon og nye ideer.
Torbjørn V.

Dette smaker det espresso av...herlig bilde! Jeg for min del falt for dette mer enn for ditt forrige bilde! Men begge er utrolig bra! Liker teknikken din. Selv har jeg brukt te for å tone bilder etter fremkalling (fikk tipset gjennom Practical Photography fra en engelskmann) nå må jeg prøve kaffe også! Te var ok bortsett fra lukta + at papiret blir oppløst i kantene dersom det ligger for lenge i.

Passer alle typer kaffe, eller er det en spesiell type du bruker med tanke på syre-innhold osv.? Instant Coffee til Polaroid-bilder kanskje...!?!
Jørgen J.

Torbjørn, jeg har selv farget bilder i mange år med kaffe, vær oppmerksom på at kaffe og te farger papiret slik at alt blir farget likt også det som er hvit i bildet. Toning er noe annet, der erstatter man det sorte sølv med feks. brunt i bruntoning. Med toning forblir det hvite hvit!
Carsten A.

Opplysningen om hvordan bildet er kommet i stand er som hevdet av meg utallige ganger helt irrelevant for vurderingen. Men den er i seg selv interessant for den som vil arbeide med litt friere teknikker enn puristenes billedmessige sett merkelige tvangstrøye.

Bildet her skal jeg ikke kommentere ihjel. Dette er også luftig tiltalende, drømmende på sitt vis. Det forrige sto litt sterkere i min vurdering, årsaken kan sikkert være den BR peker på.
MVH CA
Thorfinn B.

Du trur det ikke før du får se det. Dette gir meg klar assosiasjon til små grønne menn. Artig, spennende og bra. Dog faller den ikke like godt i smak som nr 1.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu